Cazul Caracal. Dincă va fi dus la INML pentru expertiza psihiatrică 5
Gheorghe Dincă a primit lovitura de la DIICOT. Nu l-au lăsat să se spovedească
Ultima Ora Justiție Social

Cazul Caracal. Dincă va fi dus la INML pentru expertiza psihiatrică

Gheorghe Dincă va fi dus marți de la Penitenciarul Jilava la Institutul Național de Medicină Legală (INML) „Mina Minovici” pentru expertiza psihiatrică, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

De o săptămână, Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, se află la Spitalul Penitenciar Jilava pentru mai multe proceduri în anchetă.

El a fost transferat pe 1 ocrombrie, din Arestul Central, în Spitalul Penitenciar Jilava, „pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale”, a anunțat, la acea vreme, Poliția Română.

Gheorghe Dincă a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămășițe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.

Rămășițele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii