Cazul Caracal. Dincă a uluit anchetatorii. S-a încurcat în victime 5
Menajera lui Dincă aruncă bomba. A încercat să o violeze. ”Îi curgea saliva pe mine”
Ultima Ora Social

Cazul Caracal. Dincă a uluit anchetatorii. S-a încurcat în victime

Sunt informații halucinante din ancheta de la Caracal. Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, susține că Gheorghe Dincă nu doar că nu poate oferi o desciere conformă cu realitatea a Luizei, dar modul în care o descrie acesta pe fata pe care spune că a ucis-o este complet halucinant.

Dincă le-a spus oamenilor legii că Luiza Melencu purta multe bijuterii, descriind multe lanțuri și mulți cercei pe care îi purta fata. Familia tinerei susține însă că fiica lor nu purta bijuterii voluminoase, lucru care de altfel reiese și din fotografiile apărute în spațiul public cu Luiza Melencu.  De altfel, Dincă nu cunoaște numele fetelor, pe care le identifică drept victima 1 – Luiza Melencu și victima 2 – Alexandra Măceșanu. În condițiile descrierii oferite de Dincă anchetatorilor, Tonel Pop e convins că fata despre care vorbește Dincă nu e Luiza și că acesta are mai multe victime la activ.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii