Cazul Caracal. Apariție bombă la audieri. Este vorba despre un om al legii 5
Cazul Caracal. Apariție bombă la audieri. Este vorba despre un om al legii
Ultima Ora Social

Cazul Caracal. Apariție bombă la audieri. Este vorba despre un om al legii

Fostul adjunct din IPJ Olt, Nicolae Alexe, s-a prezentat, marți, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) din Capitală, fără a da vreo explicație jurnaliștilor prezenți cu referire la motivul prezenței sale acolo.

Până la momentul transmiterii știrii, reprezentanții Poliției nu au comunicat oficial motivul prezenței lui Nicolae Alexe la sediul IGPR.

Pe 7 august, fostul adjunct din IPJ Olt, Nicolae Alexe, a fost audiat timp de aproape 6 ore la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ), în dosarul pentru abuz în serviciu, deschis de procurorii structurii în cazul crimelor din Caracal.

Fostul adjunct al IPJ Olt este cel care a apelat la Remus Rădoi, patronul unei firme de pază, în noaptea în care era căutată Alexandra Măceşanu, pentru a-i cere informații cu privire la o mașină. Remus Rădoi spune că, din punctul său de vedere, Poliţia nu a greşit cerându-i ajutorul, ba mai mult, trebuia să solicite sprijin din mai multe părţi.

Procurorii Secţiei pentru anchetarea magistraţilor au început urmărirea penală in rem, faptele cercetate fiind abuz în serviciu în cazul de la Caracal, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul.

Anchetatorii au efectuat audieri şi au ridicat documente de la poliţie, parchet şi instanţă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii