Caz uluitor. O amantă a primit despăgubiri de la soția înșelată
Ultima Ora Social

Caz uluitor. O amantă a primit despăgubiri de la soția înșelată

Un caz incredibil, un război amoros, s-a terminat la tribunal, cu o decizie definitivă, de la Judecătoria Botoșani. O soție înșelată trebuie să-i plătească daune morale amantei soțului ei, scrie libertatea.ro

În februarie 2016, bănuind că soțul o înșală, D.S.M. l-a urmărit pe acesta, fiind convinsă că se va întâlni cu amanta, a dezvăluit monitorulbt.ro. Lucrurile au stat chiar așa cum a bănuit femeia, astfel că s-a dus să-i înfrunte. Bărbatul, presimțind pericolul, a lăsat-o pe amantă să meargă de la gară spre casă cu mașina unei prietene.

Când a dat cu ochii de amanta soțului ei, D.S.M., a deschis portiera mașinii, a tras-o violent de păr afară, iar amanta și-a rupt glezna stângă. Amanta bătută a avut nevoie de peste 60 de zile de îngrijiri medicale. Nevasta ar fi stâlcit-o în bătaie pe cea care îi furase bărbatul dacă nu venea chiar acesta să oprească ostilitățile.

Amanta a dat-o în judecată pe soția nervoasă, iar aceasta a fost condamnată. Ea a primit şase luni închisoare, dar magistraţii au dispus amânarea aplicării pedepsei, botoşăneanca urmând să fie supusă unui termen de supraveghere de doi ani.

În schimb, ea a fost obligată să-i plătească amantei soţului daune morale de 2.500 de lei, precum şi toate cheltuielile privind prestaţiile medicale. Decizia definitivă a fost pronunţată zilele trecute de Curtea de Apel Suceava, hotărârea fiind definitivă. D.S.M. a divorțat de soț.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.