Femeia MONSTRU care şi-a agresat sexual nepotul de 8 ani, arestată
Ultima Ora Social

Caz șocant. Bărbat de 32 de ani, reținut de poliție după ce a agresat sexual 2 minori

Polițiștii Capitalei au reținut un bărbat în vârstă de 32 de ani, bănuit că ar fi agresat sexual doi băieți în vârstă de 13 ani, după ce s-au cunoscut pe o rețea de socializare. Mama unuia dintre minori s-a prezentat la Secția 12 și a reclamat agresiunea, conform mediafax.ro

„În data de 16 iunie 2019, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 12 au reţinut un bărbat de 32 ani acuzat că ar fi agresat sexual doi minori în vârstă de 13 ani. Cercetările au fost declanşate în seara de 10 iunie, în jurul orei 21.30, când la sediul subunităţii s-a prezentat o persoană care a reclamat faptul că fiul ei şi un prieten al acestuia au fost agresaţi de către un bărbat cu care au interacţionat în mediul online într-o reţea de socializare, ulterior minorii cunoscându-se cu acesta, bărbatul prezentându-se sub o poreclă”, informează Poliția Capitalei.

Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor, bărbatul a fost identificat, depistat şi condus, ulterior, la audieri.

Cercetările sunt continuate de Secţia 12 poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cu cel în cauză în stare de reţinere.

Bărbatul urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.