Căutări contracronometru ale angajaților MAI pentru găsirea unui bărbat dat dispărut și cunoscut cu afecțiuni medicale 1
Ultima Ora Breaking News Social

Căutări contracronometru ale angajaților MAI pentru găsirea unui bărbat dat dispărut și cunoscut cu afecțiuni medicale

Polițiștii vâlceni, cu sprijinul colegilor jandarmi, pompieri și al voluntarilor, au identificat un bărbat de 25 de ani care a plecat de acasă în data de 16 august.

Potrivit verificărilor inițiale s-a stabilit că acesta a fost văzut ultima dată pe 16 august a.c., în jurul orelor 17:00, pe raza satului Cucești deplasându-se pe jos pe direcția comunei Frâncești, spre o zonă împădurită. Polițiștii au cerut sprijinul populației inclusiv printr-un anunț public.

Bărbatul a fost identificat într-o zonă împădurită din comuna Oteșani. Acesta era conștient, slăbit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Căutările s-au desfășurat sub presiunea timpului, bărbatul fiind cunoscut cu afecțiuni medicale care s-ar fi putut agrava și îi puteau pune viața în pericol, fiecare dintre cele 40 de ore de căutări fiind, practic, esențială pentru viața tânărului.

La căutări au mai participat un echipaj canin de căutare salvare de la Centrul Chinologic Sibiu și piloții MAI cu un elicopter.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.