Câți copii vor face galerie la meciul România – Norvegia 1
Câți copii vor face galerie la meciul România – Norvegia
Sport Ultima Ora

Câți copii vor face galerie la meciul România – Norvegia

Federaţia anunţă cu numărul copiilor care vor fi prezenţi la România-Norvegia este, în acest moment, de 15.000. Termenul de înscrieri este 9 octombrie, precizează fanatik.ro.

UEFA a decis să închidă porțile pentru meciul pe care echipa națională a României îl joacă împotriva Novegiei, pe 15 octombrie, de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2020, toate acestea după incidentele care au avut loc la partidele cu Spania și Malta, dar copiii sub 14 ani vor putea intra gratis la duelul de pe Arena Națională.

FRF (Federația Română de Fotbal) a făcut tot posibilul ca jucătorii lui Cosmin Contra să aibă parte de susținere la meciul cu Novegia din preliminariile EURO 2020. Astfel, FRF a elaborat, în urma deciziei luate de UEFA, o procedură regulamentară care permite intrarea copiilor pe Arena Națională.

Pe stadion la meciul România – Novegia vor avea voie să intre copiii care nu au împlinit 14 ani din cadrul instituțiilor de învățământ preșcolare sau școlare, publice sau private, din cadrul academiilor și școlilor de fotbal, precum și legitimați la cluburi cu grupe de copii și juniori, dar și fiecare grup organizat de 10 copii însoțili de un cadru didactic sau antrenor. De exemplu, pentru un grup de 3 de jucători sunt necesari 3 însoțitori, iar intrarea este gratuită pentru aceștia.

Cei care se încadrează la cerințele UEFA și doresc să participe la meciul dintre echipa națională a României și reprezentativa Novegiei trebuie să trimită o adresă oficială, cu antet și semnată, la adresa [email protected] până pe 4 octombrie 2019. După înscriere, fiecare unitate va primit un formular online în care trebuie să completeze datele copiilor și însoțitorilor, iar apoi FRF va trimite pe mail biletele care vor fi printate de însoțitori. Asta nu e tot! Toți participanții vor beneficia de un pachet compus dintr-o băutură răcoritoare și o gustare pe care îl pot ridica de la punctele special amenajate în incinta stadionului.

Nu este prima dată când echipa națională a României este penalizată. Tricolorii au mai evoluat fără spectatori în grupa din Liga Națiunilor, în 2018, la meciul cu Muntenegru de pe stadionul Ilie Oană.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.