Cât de periculos este să mâncăm de la fast-food. Studiu arată că doar 2 săptămâni sunt suficiente pentru apariția efectelor negative 1
Ultima Ora Social

Cât de periculos este să mâncăm de la fast-food. Studiu arată că doar 2 săptămâni sunt suficiente pentru apariția efectelor negative

Cât de periculos este să mâncăm de la fast-food. Studiu arată că doar 2 săptămâni sunt suficiente pentru apariția efectelor negative

Un studiu arată că doar două săptămâni în care consumăm frecvent alimente de la fast-food, sunt suficiente pentru a apărea efectele negative, informează ziar.com, potrivit b1.ro.

Cercetarea a avut la bază schimbarea alimentației unor americani, obișnuiți cu acest tip de mâncare cu multe grăsimi, cu cea a unor africani, care consumau mai multe fibre.

Astfel, occidentalii au mâncat alimente bogate în fibre și sărace în grăsimi, în timp ce africanii au avut o dietă cu o cantitate redusă de fibre și multe grăsimi, bazată pe burgeri și cartofi prăjiți.

În două săptămâni, în cazul americanilor biomarkeri ce indicau risc de cancer de colon, s-au redus semnificativ, în timp ce pentru africani au crescut.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.