Câștigător a șapte trofee interne, mijlocașul campioanei CFR Cluj explică de ce echipa sa nu se teme de Celtic 1
Câștigător a șapte trofee interne, mijlocașul campioanei CFR Cluj explică de ce echipa sa nu se teme de Celtic
Ultima Ora Sport

Câștigător a șapte trofee interne, mijlocașul campioanei CFR Cluj explică de ce echipa sa nu se teme de Celtic

Ciprian Deac: „Am demonstrat că putem trece de oricine!”

Clujenii sunt la două meciuri de play-off-ul Ligii Campionilor și doar scoțienii de la Celtic le mai stau în cale. Prima confruntare cu ei este miercuri, în Gruia, de la ora 21.00, returul, săptămâna viitoare, în deplasare.

După ce au eliminat Astana și Maccabi Tel Aviv, fotbaliștii lui Dan Petrescu sunt încărcați de optimism și cred cu tărie că pot trece de Celtic.

Unul dintre cei mai experimentați jucători ai campioanei, Ciprian Deac, explică de ce el și coechipierii se gândesc că pot ajunge în play-off-ul Ligii Campionilor.

” Nu mergem cu gândul că nu avem nici o șansă, ei sunt favoriți, dar nu mai avem nimic de pierdut, am început din turul 1, am ajuns în turul 3, sperăm să trecem de Celtic, să ajungem în play-off… Nu-i ușor să pleci din turul 1, să depășești echipe grele cum am făcut noi, dar am arătat că putem trece de oricine„- Ciprian Deac, fotbalist CFR Cluj.

Mijlocașul de 33 de ani al echipei din Gruia și-a făcut calculele înainte de „dubla” cu Celtic.

” Dacă vom face un meci bun, vom obține un rezultat pozitiv. Meciurile din cupele europene sunt diferite față de cele din campionat, așa că va fi un meci de care pe care. Noi avem stilul nostru, este important să ne facem jocul și să nu primim gol acasă, apoi vom vedea în Scoția ce va fi” – Ciprian Deac, fotbalist CFR Cluj.

Suporterii, plusul de care are nevoie campioana

Fotbalistul CFR-ului afirmă că publicul va juca un rol extrem de important în meciul de miercuri și îi cheamă pe fani în număr cât mai mare să-i susțină și să creeze o atmosferă ostilă scoțienilor.

„Mi-ar plăcea să jucăm cu un stadion plin, suporterii să pună presiune pe scoțieni, așa ar fi frumos… Va fi un meci deosebit, nu în fiecare an joci cu asemenea echipă, mi-ar plăcea ca fanii să vină în număr cât mai mare la stadion”- Ciprian Deac, fotbalist CFR Cluj.

Biletele s-au pus în vânzare

Oficialii campioanei au decis să le ofere suporterilor mai multe variante pentru achiziționarea tichetelor: individual – pentru meciul cu Celtic – sau sub formă de pachet: Celtic (Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, miercuri, ora 21.00) și Hermannstadt ( din etapa a cincea a Ligii 1).

Prețurile pachetelor pentru meciurile cu Celtic și FC Hermannstadt:

Tribuna 1 – 55 lei

Tribuna 2 – 55 lei

Peluza 1 (Sector 25 – în Galeria CFR Cluj si Sector 26) – 25 lei

VIP A – 200 lei

VIP B – 180 lei

Preturile biletelor individuale pentru meciul cu Celtic

Tribuna 2 – 50 lei

Tribuna 1 – 50 lei

Peluza 1 (Sector 25 – în Galeria CFR Cluj si Sector 26) – 25 lei (acces gratuit și la meciul cu FC Hermannstadt)

VIP A – 170 lei

VIP B – 150 lei

Tichetele se pot achiziționa și online (accesând link-ul https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-vs-celtic-glasgow/) , dar și de la casele de bilete ale stadionului din Gruia . Abonații pentru sezonul 2019-2020 intră fără să plătească biletul, iar copiii sub 10 ani au acces gratuit la acest meci însoțiti de un părinte și vor ocupa un singur loc împreună cu însoțitorul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.