CARNAGIU ÎN SUA! Un polițist și mai mulți civili au fost uciși! FOTO-VIDEO! 3
Externe Ultima Ora

CARNAGIU ÎN SUA! Un polițist și mai mulți civili au fost uciși! FOTO-VIDEO!

O vastă operaţiune poliţienească era în curs de desfăşurare luni după-amiază în jurul unui supermagazin din oraşul american Boulder, statul Colorado, SUA, unde s-au auzit focuri de armă, a anunţat poliţia, notează AFP.

Mai multe persoane, printre care un poliţist, şi-au pierdut viaţa într-un schimb de focuri luni după-amiază într-un supermarket din oraşul american Boulder, statul Colorado

O sursă din rândul forţelor de ordine a informat televiziunea ABC că mai mulţi poliţişti s-au deplasat la faţa locului după ce au primit o alertă referitoare la prezenţa unui individ înarmat în parkingul supermagazinului King Soopers din acest oraş aflat la poalele Munţilor Stâncoşi,citează agerpres.ro.

CARNAGIU ÎN SUA! Un polițist și mai mulți civili au fost uciși! FOTO-VIDEO! 4

La rândul său, poliţia a deschis focul, a indicat sursa, care nu a confirmat informaţii despre eventuali răniţi.

Zeci membri ai forţelor de ordine înconjurau supermagazinul la aproximativ o jumătate de oră după primele forcuri de armă.

Imagini difuzate în direct în cursul operaţiunii de către un martor aflat în parking au arătat cel puţin o persoană, un bărbat doar în pantaloni scurţi de sport, pe cale de a fi escortat de poliţişti în afara magazinului, cu mâinile încătuşate la spate şi aparent uşor rănit la picior.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.