Carambol pe A1. Accident în lanț, cinci persoane au ajuns la spital 1
Ultima Ora Social

Carambol pe A1. Accident în lanț, cinci persoane au ajuns la spital

Carambol pe A1, în urma unui accident în lanț petrecut în județul Timiș, în zona localităţii Mănăştiur, transmite Realitatea TV. Au fost răniți 14 oameni, pentru doi fiind nevoie de intervenția celor de la descarcerare.

Cinci persoane au fost rănite și au fost transportate la spital, a informat la Realitatea TV Alexandru Andronache, subinspector de poliție Info Trafic Timiș.

Traficul rutier se desfasoară îngreunat, pe a doua bandă, pe sensul către Bucureşti al Autostrăzii A1 Deva – Nădlac, la kilometrul 443, în zona localităţii Mănăştiur, judeţul Timiş, unde un autocamion s-a defectat în mers şi a rămas blocat pe banda de urgenţă.

După aproximativ 40 de minute, conducătorul unui alt autocamion nu a observat vehiculul blocat şi a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta. După impact, alte patru autoturisme, care se aflau în coloană, au fost implicate într-o coliziune, pe fondul nerespectării distanţei regulamentare a celui de-al patrulea conducător auto.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Traficul a fost reluat, în condiţii normale, la peste o oră de la producerea accidentului.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii