Când își va face Simona Halep, doza a treia de vaccin! Mesaj pentru români, al campioanei de la Roland Garros și Wimblendon 3
Sport Ultima Ora

Când își va face Simona Halep, doza a treia de vaccin! Mesaj pentru români, al campioanei de la Roland Garros și Wimblendon

Simona Halep a declarat că va face şi a treia doză de vaccin după ce va termina turneele la care mai participă în acest an, cele de la Moscova şi Cluj-Napoca, ambele programate în acestă lună.

În urmă cu an, Halep, a contractat coronavirsul, apoi în primăvara trecută s-a vaccinat cu serul Pfizer.

„A fost un drum lung, am avut o escală de vreo şapte ore, nu a fost uşor, dar bine că sunt acasă.

Este greu după accidentare, nu pot să spun că sunt mulţumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt sănătoasă, nu am dureri.

Ştiam că va fi greu, ştiam că o să fie un sfârşit de an destul de greu. Sunt ok, sunt pozitivă şi abia aştept să mă întorc pe teren la antrenamente.

E greu să joci Indian Wells în octombrie, s-a schimbat totul, dar cine joacă bine, e meritul lor.

Foarte bine, chiar mi-a plăcut foarte mult la acest turneu, este o atmosferă plăcută, un om deosebit şi mă simt bine cu el.

Pentru că acolo e greu cu antrenamentele, sunt două săli şi nu este comod, mai ales cu restricîiile de acum.

Am preferat să vin acasă două zile şi să plec peste două zile.

Am avut destul timp liber anul acesta, mă bucur că sunt aptă să joc şi voi juca Moscova şi Cluj.

Foarte mult, foarte mult şi îmi pare rău să aud ce se întâmlă în spitale, este foarte trist, sper ca toţi oamenii să înţeleagă din această întâmplare şi să se vaccienze, pentru că, cu siguranţă, aşa cum tot spun medicii, ne protejează.

Sigur că da, o voi face imediat ce voi termina turneele”, a declarat Halep, la sosirea în ţară după turneul de la Indian Wells.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii