Panică la Disneyland. Zeci de turiști au fost evacuați
Ultima Ora Externe

Bucurie pentru cei mici. Disneyland Paris a fost redeschis

Disneyland Paris și-a redeschis miercuri porțile pentru public, cu o capacitate de primire limitată, după patru luni de când a fost închis din cauza pandemiei de COVID-19, informează AFP.

Numărul de vizitatori rămâne ”limitat” a indicat Disneyland, fără să precizeze limita propusă.Măsurile de igienă au fost întărite: în afară măștilor obligatorii pentru toți vizitatorii cu vârstă peste 11 ani, distanțarea fizică este pusă în aplicare la cozile de așteptare din dreptul fiecărei atracții.

Peste 200 de puncte de distribuție a gelului hidroalcoolic au fost totodată puse la dispoziție.”Interacțiunile apropiate, inclusiv îmbrățișările” cu mascotele și personajele Disney rămân cu toate acestea ”indisponibile temporar”.

Celebra paradă a personajelor este, la rândul sau, suspendată pentru moment.În ceea ce privește cazarea, un prim hotel (Disney’s Newport Bay Club) și-a redeschis miercuri porțile și va fi urmat de altele pe parcursul verii.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii