Bosch susţine educaţia prin acțiuni de responsabilitate socială
Bosch susţine educaţia prin acțiuni de responsabilitate socială
Ultima Ora Breaking News Social Știință și Tehnologie

Bosch susţine educaţia prin acțiuni de responsabilitate socială

Voluntarii Bosch renovează două școli în Romos, județul Hunedoara

„  Două școli complet renovate, mobilate și utilate în două zile

„  Peste 20.000 de euro alocați operațiunilor de modernizare ale celor două unități școlare

„  200 de angajați din cinci entități Bosch din România implicați în proiect

„  Patru camioane de mobilă, 710 de litri de vopsea, 27 de calculatoare și peste 3.300 de ore de lucru

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, continuă acţiunile sociale, reiterându-și angajamentul pentru educație și sistemul educațional din România.

Responsabilitatea și implicarea sunt două dintre valorile Bosch care susțin angajamentul companiei față de societate: 200 de angajați Bosch din cinci locații diferite au petrecut peste 3.300 de ore de lucru în renovarea a două şcoli din județul Hunedoara.

Bugetul alocat proiectului a depășit suma de 20.000 de euro, sumă reprezentată de donația Centrului de Inginerie Bosch din Cluj, alături de contribuția departamentului de Responsabilitate Socială al Robert Bosch S.R.L..

Proiectul Romos a pornit la inițiativa a două echipe din cadrul Centrului de Inginerie Bosch din Cluj, care au decis să-și doneze evenimentul anual dedicat angajaţilor, devenind astfel un exemplu de responsabilitate civică atât pentru comunitatea din Romos, pentru copiii din localitate, cât şi pentru colegii din cadrul companiei.

„Ceea ce am realizat la Romos mi-a confirmat că un astfel de proiect trezește în fiecare dintre noi acel sentiment de dăruire necondiționată, de afiliere, de «împreună putem orice!», pornind de la echipa voluntarilor, până la comunitatea din Romos, scoasă total din graficul cotidian și angrenată într-un proiect corporatist, definit de timpi, organizare, prezentări, ședințe, centralizatoare și comenzi bine definite de un grafic prestabilit”, a declarat Andrei Hüttner, voluntar şi coordonator de proiecte de CSR în cadrul Bosch România.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.