BOMBĂ. PSD ÎI DĂ LOVITURA OLGUȚEI VASILESCU. IOHANNIS O POATE REFUZA NOU 1
Ultima Ora Justiție

BOMBĂ. PSD ÎI DĂ LOVITURA OLGUȚEI VASILESCU. IOHANNIS O POATE REFUZA NOU

BOMBĂ. PSD ÎI DĂ LOVITURA OLGUȚEI VASILESCU.KLAUS IOHANNIS O POATE REFUZA NOU

Magistrații CCR au decis miercuri că Preşedintele României Klaus Iohannis urmează să emită de îndată decretele de constatare a vacantării celor două funcţii de ministru şi să răspundă, de îndată, în scris şi motivat, propunerilor înaintate de prim-ministru cu privire la numirile în funcţia de ministru, precizează Curtea Constituţională a României (CCR) în decizia prin care a stabilit că există conflict juridic de natură constituţională între Guvern şi preşedintele Klaus Iohannis.

Totuși, judecătorii Curții Constituționale au lăsat posibilitatea președintelui Iohannis de refuza noile numiri făcute de premierul Viorica Dăncilă, Lia Olguța Vasilescu-ministerul Dezvoltării și Mircea Drăghici la ministerul transporturilor.

”Acum vin două ipoteze, știți că la început a fost revocare și apoi a fost demisie, și acum să spună că acea propunere a fost prima dată în cazul unei revocări și prin urmare acum este alt caz și acum este iarăși prima dată și are dreptul să mai refuze o dată. Deci în varianta cea mai rea, mai are dreptul o dată să mai refuze o dată propunerile pe care le avem, dar”,a spus deputatul PSD Eugen Nicolicea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.