BOMBĂ! Procurorii DNA, fac percheziții. Este lovitura de grație dată PSD 5
Justiție Ultima Ora

BOMBĂ! Procurorii DNA, fac percheziții. Este lovitura de grație dată PSD

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au descins, în această dimineață, la mai multe adrese într-un dosar în care este vizat fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache.

BOMBĂ! Procurorii DNA, fac percheziții. Este lovitura de grație dată PSD 6

În cadrul acestor percheziții declanșate de DNA, este vehiculat și numele unui alt primar de sector, respectiv Marian Vanghelie, scrie gândul.ro.

BOMBĂ! Procurorii DNA, fac percheziții. Este lovitura de grație dată PSD 7

În cursul zilei de 19 noiembrie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în 38 de locații situate pe raza municipiului București și județul Ilfov, din care două sunt entități aflate în subordinea unor primării de sector, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Direcției de Operațiuni Speciale și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.