Bombă. Pedofilul ucigaș din Olanda era clientul unei rețele. Dezvăluiri uluitoare 1
Ultima Ora Justiție

Bombă. Pedofilul ucigaș din Olanda era clientul unei rețele. Dezvăluiri uluitoare

Joop Visscher era un ITst de top și câștiga mulți bani. Prima dată acesta a ajuns în România prin intermediul unei firme extrem de cunoscute cu care colabora. Dezvăluirea a fost făcută de un prieten apropiat al acestuia în exclusivitate pentru Capital.

„Centric. El lucra pentru ei. Este ceva ciudat cu această firmă, cu unii oameni de acolo. Ei au multe joburi pentru România. Eu nu cred că Joop a fost singur în asta și cred că ar trebui început cercetările cu Centric. Cred că este o rețea în această ecuație”, a răspuns prietenul lui Visscher la întrebarea cine l-a adus pe pedofil pentru prima dată în România.

„Nu cred că a fost doar de patru ori în România. Eu știu că mergea destul de des. Joop era un afemeiat, era mereu în contact cu multe femei. L-am perceput ca pe un tip lipsit de empatie. Nu-i părea rău că rănește. Îmi era prieten, dar părea că nu-l mișcă nimic atunci când venea vorba de femei. În România îi plăcea mult. Era încântat de femei. O dată mi-a spus că a băut o sticlă întreagă de votcă într-o singură seară”, a adăugat acesta.

Joop a fost un copil traumatizat. Părinții s-au cunoscut într-o clinică de psihiatrie, iar după ce s-a născut, tatăl alcoolic îl bătea mereu și apoi în închidea într-un dulap, unde era ținut pe întuneric. „La începutul acestui an chiar ne-am văzut și mi-a povestit la un moment dat că se poartă urât cu femeile, le înșeală, le agresează pentru că așa a făcut și tatăl lui și i se pare normal”, a spus sursa Capital.

„Am fost și la nunta lui. Sunt încă foarte șocat. Nu-mi vine să cred că a murit. Cu mine întotdeauna s-a purtat exemplar. Chiar m-a invitat să merg și eu în România în vacanță. Acum mă bucur că nu am acceptat. Mi-a spus că aveți băutura ieftină. Dar nu știu de ce-i păsa că este băutura ieftină pentru că avea mulți bani. Acum îmi pun tot felul de întrebări. Doamne, ce bine că nu am mers cu el”, a mai spus acesta.

„Joop se schimba total când consuma alcool și droguri. Era alt om, dar în rest avea un comportament normal. Nu m-aș fi așteptat niciodată la așa ceva. Știam că are un trecut cu TBS (un spital unde sunt internate persoane care au fost la închisoare pentru diverse agresiuni sexuale). L-am întrebat o dată de ce a fost închis, dar a trecut imediat la alt subiect și mi-a răspuns scurt: n-am avut niciodată nimic cu femei sau copii”, a povestit prietenul acestuia în exclusivitate pentru Capital.

Joop Visscher avea și o fiica mulatră de care era foarte mândru și le povestea tuturor despre ea. O iubea mult a mai spus sursa citată, dar nu avea foarte multă grijă de ea. Îi plăcea să trăiască viața la maxim, petreceri, femei, băutură și droguri.

„Îi plăcea mult și Miami, în special pentru petrecerile techno. Și acolo prefera să meargă. Joop avea bani. Lucra în IT ca freelancer. Câștiga bine. Era foarte extravagant. Îi plăceau lucrurile extravagante”, ne-a mai dezvăluit prietenul lui Visscher, care lucrează în același domeniu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.