Plumb a fost una dintre cele mai infocate admiratoare ale lui Liviu Dragnea in perioada campaniei electorale. Ea a afirmat chiar, in timpul mitingului PSD de la Galati, ca Romania este „tara lui Liviu Dragnea”.
Victorie din închisoare pentru Dragnea în fața PNL. Ce sentință au dat judecătorii
Ultima Ora Justiție

Bombă. Dragnea nou dosar penal. Acuzat de abuz în serviciu

Liderul PSD Liviu Dragnea are din nou probleme cu legea.

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea avertizează că toți funcționarii și demnitarii care vor pune în aplicare ordinele lui Dragnea pe Legea bugetului vor răspunde penal, iar la final și Dragnea va fi acuzat de abuz în serviciu.

”Ceea ce face acum Dl Dragnea prin Legea Bugetului este falimentul Capitalei Romaniei dintr-un singur motiv : sa se razbune pe mine, pentru ca am avut curajul sa-i spun ca izoleaza tara si distruge echipa politica. Dovedeste ca ii uraste pe bucuresteni, pentru ca ei vor avea cu 25% mai putine servicii publice, daca Bugetul va fi votat in forma actuala de Parlament.Le garantez locuitorilor din Bucuresti, cu sau fara buletin de Capitala, ca voi lupta cu aceasta monstruozitate de buget, si ne vom adresa tuturor forurilor interne si externe. Functionarii si demnitarii care pun in practica tot ceea ce comanda Dl Dragnea sa se gandeasca de doua ori, pentru ca vor raspunde personal, posibil chiar si pentru abuz in serviciu. Dumnealui va fugi de raspundere, cum a facut si in cazul OUG 13 pusa la cale de el : cand a vazut ca reactiile sunt negative, a dat vina pe cei mici. Ca un adevarat barbat de stat!Sa nu se mai ascunda dupa Olguta, Codrin si Doinita! Sa vina el personal sa explice de ce vrea haos in Capitala!”, scrie Gabriela Firea.”Ceea ce face acum Dl Dragnea prin Legea Bugetului este falimentul Capitalei Romaniei dintr-un singur motiv : sa se razbune pe mine, pentru ca am avut curajul sa-i spun ca izoleaza tara si distruge echipa politica. Dovedeste ca ii uraste pe bucuresteni, pentru ca ei vor avea cu 25% mai putine servicii publice, daca Bugetul va fi votat in forma actuala de Parlament.Le garantez locuitorilor din Bucuresti, cu sau fara buletin de Capitala, ca voi lupta cu aceasta monstruozitate de buget, si ne vom adresa tuturor forurilor interne si externe. Functionarii si demnitarii care pun in practica tot ceea ce comanda Dl Dragnea sa se gandeasca de doua ori, pentru ca vor raspunde personal, posibil chiar si pentru abuz in serviciu. Dumnealui va fugi de raspundere, cum a facut si in cazul OUG 13 pusa la cale de el : cand a vazut ca reactiile sunt negative, a dat vina pe cei mici. Ca un adevarat barbat de stat!Sa nu se mai ascunda dupa Olguta, Codrin si Doinita! Sa vina el personal sa explice de ce vrea haos in Capitala!”, scrie Gabriela Firea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.