Bombă: Criminalul olandez nu s-a sinucis! 1
Ultima oră. S-a găsit ADN-ul olandezului în locul în care a fost descoperit trupul Adrianei
Ultima Ora Justiție

Bombă: Criminalul olandez nu s-a sinucis!

Criminalului olandez, care a ucis o fetiță de 11 ani din județul Dâmbovița, nu s-a sinucis. Aceasta este informația-bombă care a apărut înspațiul public marți seara.

Avem o informaţie BOMBĂ. Oficial, suspectul olandez nu este mort!”, a spus marți seară jurnalistul Victor Ciutacu, în direct la România TV, în contextul în care şi procurorul general interimar al României, Bogdan Licu, a afirmat că informaţia morţii olandezului nu este încă verificată.

”Ancheta continuă. Momentan, avem doar o informare de la omologii noştri din Olanda, dar nimic oficial legat de moartea cetăţeanului olandez”, a afirmat Bogdan Licu.

Suspiciunile merg însă chiar mai departe de atât. Cunoscutul avocat Gheorghe Piperea nu crede că pedofilul olandez s-a sinucis.

“Pedofilul ucigas olandez s-a sinucis la timp, în mod convenabil pentru toata lumea. Dacă nu a fost “sinucis” şi dacă există iad, sper să i se ofere găzduire stabilă acolo, pe următorii 3 mii de ani.

Şi mai sper că minunatele organe de anchetă penală nu vor spune și de ăsta că era un lup singuratic care zburda în căutare de victime inocente și să închidă ancheta pentru trafic de persoane si alte nenorociri care se întâmplă în acel sat și cam peste tot în România”, a scris Piperea, pe pagina sa de Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.