Bianca Andreescu, finala US Open cu Serena Williams. O poate depăși pe Simona Halep în clasament! 1
Ultima Ora Sport

Bianca Andreescu, finala US Open cu Serena Williams. O poate depăși pe Simona Halep în clasament!

Bianca Andreescu a scris istorie, la US Open, după victoria cu Belinda Bencic. Sportiva a devenit prima jucătoare din Canada care ajunge în finala de la Flushing Meadows. Acolo, ea se va duela cu Serena Williams.

Mai mult, dacă o va învinge pe marea campioană din Statele Unite, jucătoare cu origini românești o va depăși în clasament pe Simona Halep. În acest moment, ”Simo” are 4803 puncte, iar Andreescu 4135.

Dacă se impune la Grand Slam-ul american, Andreescu va ajunge la 4835 de puncte și îi va lua locul 5 Simonei. Pe de altă parte, dacă Williams o învinge, Bianca va ajunge pe locul 9.

Presa din Statele Unite anunță că tânăra de 19 ani a depășit-o, deja, ca valoare, pe Simona Halep. Cei de la Tennis Magazine au dezvăluit și ce calități are în plus sportiva din Canada.

„Chiar dacă Andreescu o prezintă pe Simona Halep ca fiind idolul său în tenis, ea a întrecut-o deja. Bianca are mai multă varietate decât Halep, inclusiv o lovitură de slice pe backhand, folosită frecvent pentru a trimite drop shot-uri, dar și calități excelente la fileu, probabil cele mai bune din tenisul feminin.

Din aceste motive, nu e de mirare că mulți, inclusiv eu, o vedem pe Andreescu în postura de câștigătoare de Grand Slam”, au scris cei de la Tennis Magazine, citați de digisport.ro.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.