Bianca Andreescu este în finală la Indian Wells 2019! A eliminat-o pe Elina Svitolina
Bianca Andreescu, finală mare la Rogers Cup cu Serena Williams. La ce oră se va disputa
Ultima Ora Sport

Bianca Andreescu, finală mare la Rogers Cup cu Serena Williams. La ce oră se va disputa

 Serena Williams (nr. 10 WTA) este la un pas să fie învinsă de două ori la rând, într-o finală, de românce. După ce Simona Halep a învins-o pe americancă și a câștigat trofeul de la Wimbledon, Bianca Andreescu (nr. 27 WTA) se va lupta cu Serena în ultimul act de la Rogers Cup 2019.

Jucătoarea de origine română a fost prima finalistă din ediția din acest an a turneului de la Toronto. Andreescu s-a impus în semifinală în fața sportivei Sofia Kenin (nr. 29 WTA), cu scorul de 6-4, 7-6 (5).

„Am trecut prin atâtea lucruri în ultimele două luni. Sunt atât de fericită. Este incredibil, sunt în finală la Rogers Cup. Sunt ok din punct de vedere fizic. Și mental sunt ok. Am fost foarte emoționată. Îmi vine să plâng. Este mai important decât titlul de la Indian Wells. Mereu mi-am dorit să joc împotriva Serenei, sper să se întâmple”, a spus Bianca Andreescu, la finalul meciului cu Sofia Kenin.

Serena Williams a câștigat și ea biletul către finala de la Rogers Cup, după ce a trecut de Marie Bouzkova (91 WTA), scor 1-6, 6-3, 6-3.

Finala turneului de la Toronto se va juca duminică, 11 august, de la ora 20:30.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.