Lovitură în PNL. Primarul din Piatra Neamț, condamnat la 3 ani de închisoare
Ultima oră. Fost deputat, condamnat la 8 ani de închisoare
Ultima Ora Justiție Social

Bărbatul care și-a ucis concubina cu 15 lovituri de cuțit și-a primit sentința. Câți ani va sta închis

Bărbatul care și-a omorât concubina cu cel puțin 15 lovituri de cuțit, anul trecut, chiar de 1 martie, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare. Judecătorii de la Curtea de Apel Galați au decis să majoreze pedeapsa inițială cu cinci ani.

Bărbatul de 41 de ani a fost condamnat de Curtea de Apel Galați la 25 de ani și două luni de închisoare după ce judecătorii au decis să majoreze pedeapsa inițială.

„Majorează pedeapsa principală aplicată inculpatului P.V., pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, de la 20 de ani închisoare la 25 de ani închisoare. Majorează durata pedepsei complementare aplicată inculpatului P.V., pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, de la 3 ani la 5 ani (…) Majorează pedeapsa principală rezultantă aplicată inculpatului P.V. de la 20 de ani și 2 luni închisoare la 25 de ani și 2 luni închisoare, în regim de detenție”, scrie în decizia Curții de Apel Galați.

În plus, bărbatul a fost obligat de instanță să plătească daune morale și materiale copiilor minori ai victimei. De aemenea, el va plăti celor doi copii pensie de întreținere până la împlinirea vârstei de 18 ani.

Crima s-a produs pe 1 martie 2018 pe o stradă din localitatea gălățeană Pechea. Bărbatul de 41 de ani a lovit victima cu un cuțit de cel puțin 15 ori în zona feței și a capului.

Femeia de 33 de ani a fost atacată în timp ce pleca la serviciu și a murit într-un șanț, medicii constatând decesul la fața locului.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că s-a răzbunat deoarece femeia îl părăsise și se întorsese la soțul ei. Ea rupsese relația cu agresorul în urmă cu doi ani și, în acest timp, a făcut mai multe plângeri la Poliției susținând că este urmărită de fostul concubin. Polițiștii au făcut mai multe anchete, iar în două rânduri l-au amendat pe bărbat.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.