Avocatul familiei Luizei, acuzații grave la adresa procurorilor. ”M-au amenințat” 1
Avocatul familiei Luizei, acuzații grave la adresa procurorilor. ”M-au amenințat”
Ultima Ora Social

Avocatul familiei Luizei, acuzații grave la adresa procurorilor. ”M-au amenințat”

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a declarat, în timp ce jandarmii se aflau la casa Melencu din Caracal, că este șocat și a precizat că a fost amenințat de procurorii DIICOT cu un dosar penal, de aceea nu își mai poate sfătui clienții.

„Sunt la fel de șocat. Văd că lumea se strânge acolo, înseamnă că țara este șocată. Eu nu pot să comentez, pentru că procurorii m-au amenințat că îmi fac și mie dosar penal dacă nu fac ce vor dânșii. Nu pot să îmi desfășor activitatea ca avocat liber pentru că m-au filmat, m-au amenințat că nu pot să dau cu nicio părere. Nu pot să spun nimic, orice spun se întoarce împotriva mea. Nu pot să îmi mai desfășor activitatea ca avocat liber”, a declarat avocatul Tonel Pop, la Antena3.

Potrivit avocatului, cel care a întocmit mandatul a refuzat să discute cu el. Tonel Pop a mai spus că dorește să depună o plângere față de modul în care a acționat DIICOT.

„Bineînțeles (va face plângere, n.r.), dar ca să pot să fac o plângere, nu pot să mă exprim. M-au amenințat, m-au filmat ca pe un infractor. (…) Mi-au blocat activitatea profesională și nu pot să sfătuiesc clienții”, a mai spus Tonel Pop.

Jandarmii și agenții se află, la ora transmiterii știrii la casa familiei Melencu, pentru a pune în executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice. Monica Melencu a spus că refuză să plece de acasă și a leșinat, însă ulterior și-a revenit.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.