Alertă de ceață în mai multe județe
Avertizare meteo. Cod galben de ceaţă extins pentru București și alte patru județe
Ultima Ora Breaking News Social

Avertizare meteo. Cod galben de ceaţă extins pentru București și alte patru județe

Avertizarea cod galben de ceaţă a fost extinsă pentru București și alte patru județe. La această oră, 23 de județe sunt sub cod galben de ceață, fiind afectat și traficul pe autostrada A2, tronsonul Bucureşti- Dor Mărunt, dar și pe mai multe drumuri judeţene.

ANM a emis cod galben de ceață și pentru Bucureşti, anunțând de asemenea și burniță. Ceața determină vizibilitate redusă, local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri, cu precădere în zonele periferice ale Capitalei.

Avertizarea expită la ora 9.00.

Totodată, sub avertizare cod galben de ceață se află și localități din Cluj, Bistriţa-Năsăud, Alba și Covasna până la ora 10.00.

Celelalte judeţe vizate de avertizări sunt Prahova, Giurgiu, Ilfov, Dâmboviţa, Brăila, Ialomiţa, Buzău și Călăraşi până la ora 9.00, respectiv până la ora 10.00 Constanța, Tulcea, Harghita, Bacău, Botoşani, Suceava, Galaţi, Neamţ, Vrancea, Iaşi și Vaslui.

De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate scăzută, pe autostrada A2, tronsonul Bucureşti- Dor Mărunt, dar și pe mai multe drumuri din judeţele Brăila, Buzău, Botoşani, Constanţa, Covasna, Harghita, Vrancea şi Suceava.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.