Avem Prognoza meteo pentru luna august! Ce spun meteorologii 3
Social Ultima Ora

Avem Prognoza meteo pentru luna august! Ce spun meteorologii

 Meteorologii au anunțat că în luna august vremea va fi caldă în majoritatea regiunilor țării, cu temperaturi peste mediile normale ale perioadei.

Prognoza meteo săptămâna 1-8 august

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în extremitatea de vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice și nord-vestice.

Prognoza meteo săptămâna 8-15 august

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în vest și nord-vest, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Prognoza meteo săptămâna 15-22 august

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo săptămâna 22-29 august

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi local deficitar în sud, centru, est și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal.

Avem Prognoza meteo pentru luna august! Ce spun meteorologii 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.