Avem prognoza meteo! Cum va fi vremea în următoarele săptămâni 5
Social Ultima Ora

Avem prognoza meteo! Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Meteorologii au emis prognoza pentru perioada 12 ianuarie- 8 februarie.

Săptămâna 11 – 18 ianuarie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele montane.

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în extremitatea de sud și de sud-est a țării.

Săptămâna 18 – 25 ianuarie

Temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, local mai coborâte în regiunile sudice și centrale.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în nord-vest.

Săptămâna 25 ianuarie – 1 februarie

Temperatura medie a aerului va fi apropiată de cea normală pentru acest interval, posibil ușor mai ridicată în extremitatea de sud și de sud-est a țării.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general excedentar, mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Din 1 februarie, temperaturi mai mari

Săptămâna 1 – 8 februarie

Valorile termice se vor situa peste cele specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii