Autobuzele etajate pentru turiști au fost reintroduse în circulație pentru minivacanța de Paști și 1 mai
autobuze etajate Constanta
Ultima Ora Social

Autobuzele etajate pentru turiști au fost reintroduse în circulație pentru minivacanța de Paști și 1 mai

Autobuzele etajate au fost reintroduse în circulaţie, vineri, pentru turiștii care își vor petrece minivacanța de Paști și 1 Mai în Constanța și Mamaia, acestea urmând să circule zilnic, pe un traseu ce include și o parte a Portului Constanța, conform mediafax.ro

Prin realizarea acestui traseu – CiTy Tour – s-a dorit promovarea unor obiective turistice mai puțin cunoscute sau admirate de turiștii care petrec vacanța în Constanța, între care Farul și Farul Genovez, dar și Portul Constanța, unde pot fi văzute Silozurile Anghel Saligny, Gara și Bursa Maritimă sau Cuibul Reginei.

Astfel, traseul autobuzelor etajate va fi Gara CFR – Piața Far – Poarta 5 – Silozurile Saligny (incinta Port) – Cuibul Reginei (incinta Port) – Portul Turistic Tomis – bd. Elisabeta – str. Termele Romane – str. Negru Vodă – str. Mircea cel Bătrân – bd. Mamaia până la Tabăra Turist (Hotel Caraiman) din Stațiunea Mamaia și retur.

„Autobuzele CiTy Tour includ în ruta lor 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia: Silozurile Anghel Saligny, Vechea Bursă Maritimă, Gara maritimă, Cuibul Reginei, Muzeul de Istorie și Arheologie, Edificiul roman cu mozaic, Moscheea Carol I, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic Tomis, Delfinariu, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și altele, pe care vă invităm să le descoperiți”, spun reprezentanții societății de transport din Constanța.

Toate aceste atracții turistice sunt disponibile pe orice telefon prin aplicaţia „CiTy Tour Constanța”.

Autobuzele etajate vor funcționa pe perioada minivacanței, între 26 aprilie și 5 mai, pe principiul Hop On/ Hop Off. Prețul unui bilet de călătorie este de 3 lei, pentru un tur sau de 5 lei în regim Hop On/ Hop Off, călătorul putând urca și coborî ori de câte ori va dori.

Tot în perioada minivacanței, turiștii care vor ajunge în Constanța sau Mamaia vor putea să se plimbe și cu telegondola. Aceasta va funcționa în intervalul orar 11.00 – 21.00, prețul unei călătorii, pentru o persoană, fiind de 20 de lei, în timp ce copiii cu vârsta sub 7 ani beneficiază de gratuitate.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.