Tudorel Toader îl amenință pe Augustin Lazăr. Începe verificările
Ultima Ora Justiție

Augustin Lazăr ÎL DESFIINȚEAZĂ pe Tudorel Toader. ”A știut de existența protocoalelor. ”

Augustin Lazăr ÎL DESFIINȚEAZĂ pe Tudorel Toader. ”A știut de existența protocoalelor. ”

Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a lansat acuzații grave, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, după ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că a demarat procedura de evaluare a activității șefului procurorilor.

„Toate protocoalele încheiate cu SRI au fost denunțate, ele fiind lipsite de efecte. Ele au fost încheiate ca mod de lucru generalizat în România, apoi au fost denunțate și au devenit lipsite de efect în contextul suspiciunilor din spațiul public.

Se poate lucra și fără protocoale. Probabil că greșeala a fost că ele au fost secretizate. Dacă ne uităm la ce conțin unele, cum este cel din 2016, care era secret de stat fiind pe siguranță națională. Se fac niște show-uri care nu fac bine nimănui, nici acestei țări, nici justiției, nici Ministerului Public.

Am hotărât să vedem care este adevărul despre manipularea penibilă care a apărut în spațiul public. A face pe cineva ignorant, a manipula, este o insultă la adresa publicului inteligent”. a declarat Lazăr.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.