Atacul din Piața Constituției. ”PSD are mâinile pline de sânge” 1
Document Bombă de la Bruxelles. Dăncilă este Terminată. Milioane de români au fost înșelați de șefa PSD. FOTO
Ultima Ora Justiție

Atacul din Piața Constituției. ”PSD are mâinile pline de sânge”

 Senatorul USR George Dircă a afirmat, vineri, că PSD are din nou mâinile pătate de sânge, deoarece unul dintre suspecții de crima produsă duminică în Piața Constituției a mai fost condamnat în trecut pentru o altă crimă, însă a fost eliberat de PSD în baza recursului compensatoriu.

„PSD are încă o dată mâinile pătate de sânge. Poliția Capitalei anunță azi că unul dintre cei doi suspecți reținuți în cazul crimei din Piața Constituției este eliberat în baza Legii recursului compensatoriu înainte de termen și se afla în detenție pentru comiterea unei crime în anul 2008.”, a afirmat senarorul USR George Dircă, vineri, printr-o postare pe Facebook.

Senatorul USR a subliniat că în timpul dezbaterii Legii recursului compensatoriu, formațiunea din care face parte a avertizat inițiatorii că pun societatea în pericol, însă coaliția PSD-ALDE a preferat sacrificarea cetățenilor.

„În timpul dezbaterilor am atenționat inițiatorii acestei legi de consecințele deosebit de periculoase la care sunt expuși cetățenii prin eliberera celor 20.000 de deținuți extrem de periculoși. PSD și ALDE au ignorat avertismentele noastre și au preferat sacrificarea siguranței cetățenilor în schimbul eliberării politicienilor corupți la pachet cu infractori deosebit de periculoși.”, a mai spus Dircă.

”Îndrăznește să crezi că PSD îți vrea binele!”, a conchis senatorul USR.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.