PSD-UDMR pregătesc schimbarea conducerii TVR. Raportul pe 2017, respins în comisiile de buget
Atac incendiar la șefa Televiziunii Române. ”Gradea Doina, lipitoare la TVR”
Ultima Ora Social

Atac incendiar la șeful TVR. Ce nu face Doina Gradea pentru a-și păstra postul!

Am aflat din presa centrală că la câteva zile după ce Mircea Diaconu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale, televiziunea publică a programat la TVRi două comedii în care joacă fostul actor. Mai amuzant mi se pare faptul că Doina Gradea încearcă cu disperare să conserve pentru încă niște ani buni de acum încolo, postul de șef al TVR, prin diverse servicii aduse oamenilor politici. Nu reprezintă doar o întâmplare difuzarea celor două filme la TVRi, ci doar un gest calculat, dar ridicol, al Doinei Gradea că poate, poate, va reuși să-i impresioneze prin servilismul de care a dat deja dovadă și pe alți oameni politici.

După ce că în ultimii ani, Doina Gradea a transformat TVR într-o instituție servilă PSD-ului, vrea prin toate pârghiile să rămână în funcție. A fost  evidentă subordonarea politică a politicii editoriale din TVR, perimând rolul televiziunii publice de a informa corect și imparțial publicul. Gradea a reușit în timpul mandatului său, “performanța” ca formula „Televiziunea publică” să fie  una perimată, pentru că TVR nu mai este o televiziune publică, ci trâmbița partidelor aflate la guvernare. Deși persistă de multă vreme o situaţie foarte neplăcută prin care trece Televiziunea Publică, din cauza Doinei Gradea, actualul Președinte – Director general al SRTV, care a performat doar prin gafe, lipsă de transparență, jigniri la adresa angajaților, ignorarea audierilor în fața Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, intervenții cu brutalitate în politica editorială a TVR, scoaterea din grilă a unor emisiuni cu audiențe foarte bune, ratarea difuzării de către TVR a festivalului internațional de mare prestigiu ”George Enescu”, cu toate acestea Doina Gradea nu înțelege cât e de toxică pentru televiziunea publică și dorește cu ardoare să rămână în continuare șefa TVR. Și dându-și seama că barca PSD se scufundă, caută sprijin politic în alte părți.

Am cerut de mai multe ori ca Doina Gradea să plece de la conducerea acestei instituții, iar acum reiterez această solicitare și îi cer încă o dată Doinei Gradea demisia din funcția de Președinte -Director general al SRTV, pentru că românii plătitori de taxe la buget s-au săturat să finanțeze  la nesfârșit lipsa de profesionalism din televiziunea publică! Condamn subordonarea instituțiilor statului prin astfel de subterfugii și nu sunt de acord sub nicio formă cu transformarea instituțiilor media în unelte politice, a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Gigel Știrbu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.