Atac armat în California! Morți și răniți! Atacatorul ucis! 5
Externe Ultima Ora

Atac armat în California! Morți și răniți! Atacatorul ucis!

Un atac armat s-a soldat miercuri cu ”mai mulţi morţi” şi răniţi în incinta unei companii de transport public, Valley Transportation Authority, care gestionează transportul într-o parte a regiunii, la San Jose, în California, anunţă poliţia locală, relatează AFP.

Atacul a avut loc în apropierea unei incinte aparţinând Valley Transportation Authority (VTA), care gestionează transportul public în zonă.

Incinta a fost fost evacuată, a anunţat pe Twitter întreprinderea.

O serie de atacuri armate au îndoliat Statele Unite în ultimele luni, inclusiv într-o instaţaie FedEx, la Indianapolis, într-un imobil de birouri în California , într-un supermarket la Boulder, în Colorado, şi în mai multe saloane de masaj din Atlanta.

În weekend, 12 persoane au fost ucise prin împuşcare, iar alte aproximartiv 50 au fost rănite în întreaga ţară, o intensificare a violenţei armelor de foc, denunţată drept o ”epidemie” de către preşedintele american Joe Biden.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii