Actor de 33 de ani împuşcat pe scenă
Actor de 33 de ani împuşcat pe scenă
Ultima Ora Social

Asasinul jurnalistului slovac descoperit !

Asasinul jurnalistului slovac descoperit !

Asasinatul jurnalistului din Slovacia care a fost ucis în propria casă alături de soția sa a pus pe gânduri întreaga suflare slovacă.

Crima a avut loc acum câteva luni și de atunci procurorii au cercetat acest caz în care au apărut mai multe detalii îngrozitoare. Jurnalistul era un cunoscut reporter de investigație si avea ca scop combaterea fraudării fiscale, realizate de oameni de afacere apropiați partidului de guvernământ. La aproximativ jumătate de an de la comiterea crimei, un procuror slovac a indentificat o femeie, pe nume Alena Zs., care ar fi ordonat ca ziaristul să fie asasinat. Pentru comiterea asasinatului, Alena, i-a plătit 70.000 euro lui Tomas Sz., care a apăsat pe trăgaci. În comiterea faptei au fost implicați și Miroslav M. care a fost șoferul și un intermediar pe nume Zoltan A.

Informațiile au fost dezvăluite de un procuror într-o conferință de presă. Acesta nu și-a dezvăluit identitatea din motive de securitate. Cei patru incriminați au fost arestați săptămâna trecută

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.