ASASINII LUI DRAGNEA AU AJUNS LA PUTIN
Ultima Ora Externe

ASASINII LUI DRAGNEA AU AJUNS LA PUTIN

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat pe la finele lunii august o tentativă de asasinare la adresa sa. În acea perioadă, al treilea om în stat a declarat următoarele : ”Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. (…) Au venit patru străini în România, au fost cazaţi la Athenee Palace, din ceea ce mi s-a spus, şi au stat trei săptămâni aici. Mă rog, am scăpat, dar asta nu înseamnă că mi-am luat pază sau o să-mi iau pază”.

Autorităţile sârbe declară și ele că au reuşit să dejoace un complot pentru uciderea lui Vladimir Putin, cu o zi înainte de vizita liderului rus în Belgrad, scrie Digi24.

Sursa citata mentioneaza ca politistii sarbi au anuntat că au arestat un suspect, intr-o localitate din sud-vestul țării, simpatizant al grupării Stat Islamic, asupra lui fiind gasita o arma.

Planul ar fi fost ca Putin sa fie asasinat in timpul unuia dintre evenimentele publice la care urma sa participe, motivul fiind campania pe care o duce Rusia împotriva jihadiştilor Stat Islamic în Siria. In locuinta suspectului ar fi fost gasite mai multe materiale explozibile.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.