Așa arată deținutul evadat de la Rahova 1
Ultima Ora Justiție

Așa arată deținutul evadat de la Rahova

Autoritățile sunt în alertă și cer ajutorul oamenilor pentru prinderea unui deținut încarcerat la penitenciarul Rahova care a reușit să evadeze în cursul zilei de luni. Este vorba despre Mario Gruia, un bărbat de 35 de ani, condamnat definitiv la 1 an, 6 luni și 20 de zile de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alccolului sau a altor substanțe.

Deținutul se afla la punctul de muncă din comuna Pantelimon și a înșelat vigilența gardienilor, făcându-se nevăzut. Abia în jurul orei 14:30, aceștia au constatat că lipsește, moment în care au demarat toate procedurile în vederea capturării sale.

„În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: sesizarea Secţiei 19 Poliţie şi a Poliţiei Oraşului Pantelimon, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră”, a transmis Administrația Penitenciarelor printr-un cmunicat dat publicității recent.

Totodată, cei care pot oferi informații utile pentru prinderea deținutului evadat, sunt rugați să ia legătura cu autoritățile în cel mai scurt timp posibil. Pentru „isprava” sa, Mario Gruia riscă să rămână în spatele gratiilor pentru încă trei ani.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.