România are cu ce se mândri. Încă un sportiv a ajuns numărul 1 mondial
Ultima Ora Social

Armata americană MEDALIE pentru un militar ROMÂN

Armata americană MEDALIE pentru un militar ROMÂN

Un militar român a fost medaliat de armata americană, în urma participării sale la exerciţiul „Saber Guardian” din 2017, a anunţat Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

Festivitatea de premiere a avut loc la sediul comandamentului Diviziei 4 Infanterie ”Gemina”.

Locotenentului Victor Bogdan Bila i-a fost conferită distincţia ‘The Army Achievement Medal’ de către colonelul Glenn Schmick, comandantul Brigăzii 18 Poliţie Militară din Statele Unite ale Americii, drept recunoaştere faţă de implicarea şi sprijinul pe care acesta l-a acordat trupelor americane în timpul exerciţiului ”Saber Guardian” din anul 2017, precizează MApN, pe pagina de Facebook.

 

Colonelul Glenn Schmick a declarat că tânărul locotenent este un etalon când vine vorba de ofiţerii români, argumentând că militarii americani, care au luat parte la respectivul exerciţiu, când aud de România, se gândesc la camaradul Victor Bogdan Bila, potrivit MApN.

”Aceasta este familia mea”, a spus locotenentul Victor Bila, arătând spre camarazii săi din sală, atunci când a fost întrebat dacă la acest eveniment este prezentă familia sa.

Militarul face parte din Batalionul 400 Sprijin ”Feleacu”, unitatea de sprijin logistic a Diviziei 4 Infanterie ”Gemina”.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii