DOCUMENT! Fără precedent! Valer Dorneanu primește lovitura de grație din interiorul Curții Constituționale. Judecătorii se revoltă! FOTO!
DOCUMENT! Fără precedent! Valer Dorneanu primește lovitura de grație din interiorul Curții Constituționale. Judecătorii se revoltă! FOTO!
Ultima Ora #ANA BIRCHALL #CURTEA CONSTITUTIONALA #DNA #LAURA CODRUTA KOVESI #TUDOREL TOADER #VALER DORNEANU avocatul Breaking News Justiție scandal udmr

EFECTUL KOVESI! DEMISII LA CURTEA CONSTITUȚIONALĂ. DORNEANUI, PIVNICERU ȘI VARGA TREBUIE SĂ PLECE

Fostul ministru al justiției Ana Birchall cere demisia de urgență a judecătorilor Curții Constituționale, Valer Dorneanu, Mona Pivniceru și Varga Attlia, după ce, Curtea Europeană a Drepturilor Omului, CEDO, a dat câștig de cauză, fostului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

Kovesi a fost demnisă abuziv din funcția de șef al DNA de către fostul ministru al justiției Tudorel Toader cu decizia Curții Constituționale!

”!Decizia CEDO de astazi este o palma rusinoasa pentru CCR afectand grav credibilitatea Curtii Constitutionale a Romaniei. Este si un cartonas rosu devastator pentru presedintele CCR domnul Valer Dorneanu si judecatorii care au votat si au sustinut aceasta decizie care tine mai degraba de jocuri politice si nicidecum de lege si Constitutie!

Solicit ca toti cei care au sustinut si au votat pentru aceasta decizie : Dorneanu (fiind si raportor) Varga, Pivniceru sa isi dea demisia de onoare cu scuzele cuvenite romanilor. Aceleasi scuze le datoreaza si domnul Lazaroiu care a sustinut si votat pentru decizia CCR.

Șoc în PSD. Ministrul justiției Ana Birchall îi pregătește lovitura de grație Adinei Florea
Șoc în PSD. Ministrul justiției Ana Birchall îi pregătește lovitura de grație Adinei Florea

Este singurul gest care poate sterge rusinea abatuta asupra CCR. Aceasta decizie este o palma foarte grea si tot atat de rusinoasa si pentru fostul ministru al justitiei, domnul Tudorel Toader care a mai fost si judecator CCR peste 10 ani. C

onsider ca si domnul Tudorel Toader ar trebui sa isi dea demisia de onoare cu scuzele pe care le datoreaza romanilor si sistemului judiciar! Din decizia CEDO rezulta clar ca Raportul domnului Tudorel Toader si decizia CCR au reprezentat o ingerinta grava in cariera unui procuror!Revin cu analiza detaliata a acestei decizii.https://hudoc.echr.coe.int/eng?i=001-202415#”, spune Bircahall.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.