Vremea din weekend. Ce temperaturi așteptăm
Sfaturi importante de la autorităţi. Ce trebuie să facem în caz de caniculă
Ultima Ora Social

Anunț de la meteorologi. Ce vreme așteptăm de Ziua Femeii

Meteorologii anunță vreme deosebit de frumoasă de Ziua Femeii. Temperaturile maxime se vor încadra între 11-21 grade celsius.

Vremea vineri, 8 martie, se anunță deosebin de frumoasă în majoritatea regiunulor. Cerul se anunță senin, cu unele înnorări trecătoare în jumătatea nordică a țării. Local sunt posibile ușoare precipitații pe timpul zilei în regiunile vestice şi nord-vestice.  Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 şi 9 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei.

În Capitală, temperaturile maxime vor ajunge până la 21 de garde Celsius. Temperaturile minime, în cea de a doua parte a zilei de 8 martie, vor fi minim 8 grade Celsius, alături de un cer parțial noros. Vânturi vin din zona de vest a țării cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h.

La munte cerul va fi temporar noros şi, mai ales în cursul zilei, se vor semnala precipitaţii mixte, ce vor favoriza depuneri de polei, în Carpaţii Occidentali şi Orientali şi pe arii restrânse în cei Meridionali. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii