Francezul Griezmann printre nominalizați
Francezul Griezmann printre nominalizați
Ultima Ora Sport

Antoine Griezmann, evaluat de viitorii colegi de la Barcelona. ”Trebuie să aibe personalitate”

 Rivaldo, fostul mijlocaș al Barcelonei, a vorbit despre transferul campionului mondial, Antoine Griezmann, pe Camp Nou. Brazilianul a precizat că multor jucători le e frică să meargă la gruparea blaugrana și i-a oferit un sfat atacantului francez.

„Dacă va ajunge aici (n.red. – Griezmann la Barcelona) trebuie să aibă o personalitatea puternică și să concureze la același nivel cu Luis Suarez și Messi. Nu știu dacă va veni. Multor jucători le e frică să meargă la Barcelona pentru că pe Camp Nou, Messi este cel mai important jucător. La Atletico, Griezmann este vedeta, iar dacă el ajunge la Barcelona, iar Messi va continua să fie cel mai bun, s-ar putea să se simtă puțin ciudat… la Barcelona trebuie să evolueze la același nivel la care o făcea la Atletico”, a spus Rivaldo, în interviul oferit celor de la Betfair.

În plus, campionul mondial din 2002 a declarat că Neymar regretă plecarea de la Barcelona și că Real Madrid ar putea încerca să îl aducă pe jucătorul PSG-ului pe Santiago Bernabeu în această vară.

„”Este evident că a făcut o greșeală când a plecat de la Barca. Dacă vorbești cu Neymar sau cu tatăl lui sau cu familia lui îți vor spune că nu regretp, dar eu cred că în interiorul sufletului regretă. Barcelona este Barcelona, iar Neymar este un jucător de nivelul Barcelonei”, a mai spus Rivaldo, care a precizat că atacantul brazilian ar putea juca din nou în La Liga, dar în alte culori:

„Sunt sigur că Real Madrid va încerca să îl aducă pe Neymar sau pe Mbappe. Ei au nevoie să aducă jucători de top pentru a-și întări echipa. Un nume important, care joacă bine, pentru a fi decisiv, iar oricare dintre cei doi s-ar potrivi la Real Madrid”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.