Cum e vremea în weekend-ul 19-20 ianuarie. Temperaturi în scădere și precipitații 
Ultima Ora Social

ANM anunță o nouă prognoză pentru București: Strat nou de zăpadă și vreme închisă

ANM anunță o nouă prognoză pentru București: Strat nou de zăpadă și vreme închisă

Meteorologii au emis o nouă prognoză specială pentru București, valabilă de joi seară și până vineri la ora 20:00. În acest interval, se va depune strat nou de zăpadă, iar vântul va sufla slab și moderat, temperatura fiind între -3…-2 grade Celsius, conform mediafax.ro

Meteorologii anunță, pentru joi seară și până vineri dimineață, vreme în general închisă, menționând totodată că va ninge în orele serii și pe parcursul nopții.

„Temporar ninsoarea va fi moderată cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă a cărui grosime va fi în medie de 12…16 cm în dimineața zilei de vineri. Vântul va sufla slab și moderat, cu viteze ce vor atinge 30…40 km/h în cursul serii și primele ore ale nopții. Temperatura va scădea treptat spre -3…-2 grade vineri dimineață”, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Pentru ziua de vineri, până la ora 20:00, ANM anunță cer noros.

„Trecător va mai ninge slab, dar grosimea stratului de zăpadă nou depus va fi nesemnificativă. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad”, mai arată sursa citată.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.