Andi Moisescu infectat cu Coronavirus! Soția sa, Olivia Ster, luptă împotriva vaccinării 5
Social Ultima Ora

Andi Moisescu infectat cu Coronavirus! Soția sa, Olivia Ster, luptă împotriva vaccinării

Andi Moisescu (PRO TV) a fost confirmat cu COVID-19. Informația a fost confirmată de Moisescu pentru televiziunea la care lucrează. Realizatorul emisiunii ”Apropos TV” a aflat că este infectat cu coronavirus înainte să înceapă filmările pentru o nouă emisiune PRO TV, atunci când a fost nevoit să își facă testul COVID-19.

Andi Moisescu nu a mai început filmările și s-a autoizolat: ”La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, a declarat acesta pentru PRO TV.

Andi Moisescu este căsătorit cu Olivia Steer, una dintre cele mai vehemente antivacciniste din România, care a stârnit polemici în spațiul public și care distribuire pe Facebook site-uri care promovează teorii ale conspirației.

Steer a intrat în dispute cu mai mulți medici din cauza unor declarații controversate referitoare la diete alimentare, remedii naturiste și rolul vaccinurilor. În 24 octombrie, Olivia Steer îndemna pe Facebook la nepurtarea măștii și nerespectarea distanțării sociale:

”În lumina noilor dovezi:

1. dați-vă măștile jos (legal, oricum nu exista obligativitatea purtării lor)

, 2. ieșiți în aer liber,

3. faceți sport și alergați în parcuri, 3. îmbrățișati-vă, cînd va revedeți,

4. zîmbiți-vă și rîdeți cu gura pînă la urechi,

5. luați-vă imunitatea înapoi

6. și viețile!”, este unul dintre mesajele Oliviei Steer de pe Facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii