Apelul tinerei care a sunat la 112 și a spus că este sechestrată în București a fost fals
Românii sunt speriați. Un gălățean a sunat la 112, după ce fetița sa nu a ajuns de la școală
Ultima Ora Social

Amendă pentru un cetățean după ce a păcălit autoritățile că iubita sa a fost sechestrată

 Un bărbat din Dolj a primit o amendă de 200 de lei, după ce a alertat polițiștii că iubita lui a fost bătută și sechestrată în casa unor rude. Polițiștii au găsit femeia, alături de apelant, în locuința tatălui ei, la o petrecere de logodnă. Femeia a negat că a fost victime vreunei agresiuni.

Poliţiştii din Coșoveni au fost sesizaţi, sâmbătă după-amiază, prin 112, de un bărbat, care reclama că iubita lui a fost victima unei agresiuni fizice și este sechestrată la locuința unor rude din comuna Malu Mare.

Bărbatul spunea că el este în drum spre locuința sa din comuna Cerăt.

Mergând la adresa indicată, poliţiştii au constatat că tânăra era în locuinţa tatălui său, unde era organizată o petrecere de logodnă, iar la locația respectivă era și cel care făcuse sesizarea, însă acesta se certase cu rudele iubitei.

Potrivit IPJ Dolj, tânăra a declarat că nu a fost agresată fizic sau verbal, nu a fost sechestrată și nu a fost victima vreunei infracțiuni, dorind să rămână la locuința părinților săi, unde era organizată petrecerea.

Mai mult, la fața locului a ajuns și un echipaj de la ambulanță, care a examinat femeia și a stabilit că nu are urme vizibile de violență.

Bărbatul care a făcut sesizarea a fost amendat cu 200 de lei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.