Ambasada Finlandei face mișto de chelfăneala luată de Mircea Badea: „Ce se întâmplă când încerci să impresionezi în 5 secunde”
Ultima Ora Social Sport

Ambasada Finlandei face mișto de chelfăneala luată de Mircea Badea: „Ce se întâmplă când încerci să impresionezi în 5 secunde”

Ambasada Finlandei la București dovedește că are simțul umorului. Duminică a dat share unui filmuleț amuzant de pe un cont cunoscut în Finlanda pentru viralele pe care le produce. Filmulețul înfățișează un bărbat care își propune să joace golf pe un lac înghețat, numai că ratează lovitura, alunecă și cade, gheața se sparge și se trezește în apă. „Când încerci să impresionezi cu abilitățile tale sportive, în mai puțin de 5 secunde” este comentariul Ambasadei care însoțește postarea. Apropul esteș desigur, la meciul în care Mircea Badea a luat un pumn de a lașinat… în 5 secunde.

Ambasada Finlandei la București dovedește că are simțul umorului. Duminică a dat share unui filmuleț amuzant de pe un cont cunoscut în Finlanda pentru viralele pe care le produce. Filmulețul înfățișează un bărbat care își propune să joace golf pe un lac înghețat, numai că ratează lovitura, alunecă și cade, gheața se sparge și se trezește în apă. „Când încerci să impresionezi cu abilitățile tale sportive, în mai puțin de 5 secunde” este comentariul Ambasadei care însoțește postarea.Sursa-Digi 24

Publicată de Adrian Nicolae pe Duminică, 3 februarie 2019

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.