Alexandru Cumpănașu, a patra plângere penală. Este vizat INML 1
Ultima Ora Social

Alexandru Cumpănașu, a patra plângere penală. Este vizat INML

Alexandru Cumpănașu s-a prezentat, luni, la sediul Parchetului General, pentru a depune o nouă plângere penală, iar de data aceasta cere o anchetă la INML deoarece consideră că s-ar fi comis infracțiuni atunci când au fost analizate oasele despre care INML a precizat că sunt ale Alexandrei, conform mediafax.ro

„Este a patra plângere penală la Parchetul General la care nu am răspuns, dar depun până când vom afla adevărul. Plângerea cuprinde mai multe elemente – solicit procurorului general efectuarea anchetei penale la INML pentru că sunt indicii – din punctul meu de vedere – ca acolo s-au comis infracțiuni când au fost realizate analizele presupuse fiind ale Alexandrei, pe rămășițele din butoi”, a declarat Cumpănașu, unchiul Alexandrei, la sediul Parchetului General.

Alexandru Cumpănașu a mai spus că a analizat în detaliu rapoartele emise de Ministerul Sănătății, Ministerul Public și Ministerul de Interne și a descoperit câteva inadvertențe.

„Solicit să stabileasc în audieri în ce măsură a existat o patrulă care s-a deplasat la fața locului în noaptea de 25 (iulie, n.r.), când Alexandra se presupune că era în casă. Patrula e în raportul Ministerului Public, dar nu există în raportul Ministerului de Interne. Cineva minte. (…) Cel care minte trebuie să facă pușcărie. Reaudierea tuturor trebuie făcută de îndată și să stabilim”, a mai spus Cumpănașu.

Raportul Corpului de Control al Ministrului Sănătății privind INML a fost finalizat vineri. Verificările au fost dispuse de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, după ce Alexandru Cumpănașu a depus o solicitare în acest sens. Potrivit raportului, INML a respectat procedurile în analizarea probelor găsite în casa lui Gheorghe Dincă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.