Alexandru Cumpănașu, convins că nepoata sa este în viață. ”Le-am dat mai multe piste” 1
Alexandru Cumpănașu
Ultima Ora Social

Alexandru Cumpănașu, convins că nepoata sa este în viață. ”Le-am dat mai multe piste”

Alexandru Cumpănașu a declarat, joi seara, la România TV, că el consideră că nepoata sa, Alexandra Măceșanu, este în viață și este victima unei rețele de trafic de carne vie. Cumpănașu îi acuză pe anchetatori că nu au făcut suficient de mult pentru a o găsi pe fata de 15 ani și dezvăluie că Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut uciderea celor două fete în Caracal, face parte dintr-o rețea în care este infiltrată și fiica acestuia.

DIICOT a preluat la București dosarul, iar procurorul-șef al structurii, Felix Bănilă, alături de alți șefi din instituție, va coordona ancheta.

”Simt că Alexandra este în viață, iar cei care ar trebui să îi salveze viața nu au făcut suficient de mult până acum. Le-am dat mai multe piste, dar nu am primit niciun răspuns. Eu susțin că ea este victima unei rețele de carne vie, iar Dincă este parte din acea rețea. Familia nu știe dacă fata este moartă sau vie. De mâine reîncep cercetările la fața locului. Va fi o echipă de cercetare nouă, la ordinul ministrului de Justiție, un procuror nou, cu 20 de ani de experiență în crime.

Fiica lui Dincă a propus fete unor afaceriști, la Arad, și nimeni nu a audiat-o. E protecție din sistem. Eu le spun celor din familie că trăiește. Aceste nemernic nu este un lup singuratic, este parte a unui mecanism. Nu e un psihopat care ia la ocazie pentru că nu are din ce să trăiască.”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.