Cumpănașu și-a depus la BEC candidatura la prezidențiale. A strâns peste 230.000 de semnături
Alexandru Cumpănașu, detalii explozive. A dat de urma Alexandrei
Ultima Ora Social

Alexandru Cumpănașu a izbucnit. Promite răzbunare. ”Nu mă las”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a izbucnit după ce o femeie a mărturisit, ieri, la Antena 3 că Gheorghe Dincă cerea taxe de protecție acum zece ani, pe vremea când locuia în Italia.

,,În această seară s-a confirmat faptul ca Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete! Lucru pe care l-am susținut de la Început cu legături în Bari chiar dacă autoritățile încercau să mă convingă că sunt nebun și monstrul este doar un psihopat.

Mărturia femeii căreia i se cerea taxă de protecție și care era forțată să se prostitueze de către monstrul Dinca și complicele rețelei Mihai Zamfir nu mai lasă loc pentru interpretări. Monstrul din Caracal nu a fost și nu este singur ci parte a unei rețele acoperite de polițiști, procurori, judecători cu scopul exploatarii sexuale a fetelor.

ESTE CEL MAI ABOMINABIL LUCRU. ȘI NU MĂ LAS PÂNA NU SE AFLĂ TOT și nu plătesc toți complicii indiferent unde se află în statul român” a scris Cumpănașu pe Facebook.

Alexandru Cumpănașu și-a anunțat decizia după ce Mihai Gâdea a prezentat duminică seară, la „Sinteza zilei”, un interviu exploziv despre Gheorghe Dincă și rețeaua din Italia. O victimă cu identitatea protejată a rupt tăcerea: ,,Am mers la muncă în 2010. Era Mihai și o femeie Elena. La unele le găsea de muncă, pe altele le dădea pe stradă. Noi ne întâlneam în Bari și se auzea una-alta. L-am cunoscut pe Dincă atunci când am avut probleme personale cu un domn Mihai, care se ocupa de fete, care le găsea de muncă în Bari.

Se ocupau și cu proxenetism. La unele le găseau de muncă la îngrijire de bătrâni, iar pealte fete le scoteau la stradă. (…) L-am văzut pe Gheorghe Dincă în Bari, în piața Umberto, acolo unde ne întâlneam. Erau oameni violenți.

Toți ne ziceau să ne ferim de Mihai și de Dincă. Ei dominau. Cine nu voia să asculte de ei, mâncau bătaie. Puteau să te și omoare. Mihai a avut probleme cu legea acolo, cu rețele de albanezi. Eu în 2011 am avut probleme cu el.

Voiam să mă duc la biserică în Bari și acolo era partenera lui, Elena. El era băut și a venit lângă mine, m-a scuipat, a dat cu piciorul. Am chemat carabinierii și toți au fugit, inclusiv fetele românce. (…)

Am dat 300 de euro ca să obțin locul de muncă, iar Elena mai lua și alți bani. Cine nu dădea, era amenințat. Cine nu găsea de muncă mai mult timp, stătea la ei. (…) Se auzise de Gheorghe Dincă de faptul că băteau fetele.

Cine nu asculta de ei, erau luate la bătaie în mijlocul străzii. Ei cereau bani mereu. Bănuiesc că erau ‘pești’. Erau și unele forțate acolo, unele amăgite. Nu știu dacă erau și minore. (…)

Fetele care erau duse la prostituție erau din toate zonele, cele mai multe din Moldova. (…) Când am văzut cazul de la Caracal, m-am îngrozit. Dar totul e posibil, pentru că erau foarte violenți.

Ei se ocupau cu mai multe acolo. Bănuiesc că și cu droguri. Erau în rețele de albanezi. (…) Eu am început să evit zona, după ce am pățit. Carabinierii mi-au zis să nu mai trec pe acolo. Ei stăteau în Bari și făceau legea acolo.”, a declarat femeia.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii