Alex Dima, replică dură pentru Antena 3, după ce Dragnea l-a chemat la baie
Ultima Ora Social

Alex Dima, replică dură pentru Antena 3, după ce Dragnea l-a chemat la baie

Alex Dima, realizator al emisiunii „Romania, te iubesc”, a oferit un interviu pentru Pagina de Media la cateva zile dupa incidentul in care l-a pus la punct pe presedintele PSD, Liviu Dragnea. Dima explica ce inseamna cu adevarat meseria de jurnalist. 

In cadrul interviului, Dima a facut referire si la propagandistii de la Antena 3: „Sa va uitati in oglinda sau la copii seara. Dar cu sinceritate, nu cu niste mii de euro in buzunar si cu multumirea ca-ti duci nevasta la Monte Carlo pe banii patronului si faci poze cu el fara o lentila la ochelari”.

Iata principalele declaratii ale jurnalistului Alex Dima pentru Pagina de Media:

Noi nu suntem niste tevi, niste goarne prin care sufla politicienii. Nu sunt o teava. Adica tu, Dragnea, te pui la un capat, eu sunt o sarma si tu transmiti ceva. Nu! Eu trebuie sa filtrez, sa-mi dau seama daca tu ai mai spus asta, daca te-ai tinut de cuvant, indiferent de cine a fost la putere.

Inainte de meseria de jurnalist, am lucrat in invatamant. Castigam 70 de dolari pe luna. Cand mi-am dat seama ca nu pot merge asa mai departe, mi-am cautat altceva de munca.

Daca tie, seful tau iti pune pumnul in gura sau te transforma intr-o teava, cauta-ti altceva de munca. Daca nu-ti convine, scutura-te si cauta altceva de munca. Aceeasi scuza o auzim peste tot. Intotdeauna schimbarea porneste de la tine. Dar nu ma umilesc.

Si eu am rate. Stii ca sunt saptamani in care eu nu-mi vad copilul? Eu pentru material filmez cel putin 40 de ore.

Vine copilul la scoala, ma pupa si pleaca din camera ca am treaba. Eu mi-am asumat asta. Si merg mai departe. Daca nu-ti place locul unde esti si ai coloana, du-te in alta parte.

Sa va uitati in oglinda sau la copii seara. Dar cu sinceritate, nu cu niste mii de euro in buzunar si cu multumirea ca-ti duci nevasta la Monte Carlo pe banii patronului si faci poze cu el fara o lentila la ochelari.

Ok, peste tot este la fel, apuca-te de altceva. Du-te, ia-ti 15 gaini la tara si vinde oua bio, fa altceva. Daca nu stii sa faci altceva si faci chestia asta prost in continuare, astia suntem. Eu cred ca nu suntem toti asa.

Cand am intrat eu in presa, se spunea ca presa este a patra putere in stat. Nu stiu daca mai este. Dar poate fi! Daca ne-am trezi, daca nu am accepta sa facem lucruri de care nu suntem mandri!”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.