Școli închise în București pentru alegerile europarlamentare. Când se vor suspenda cursurile
E dezastru în educație. Bugetul a fost redus cu un miliard
Ultima Ora Social

ALERTĂ. VINERI se suspendă cursurile

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a semnat ordinul prin care a decis suspendarea cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar.

Premierul Viorica Dăncilă urmează să semneze ordinul prin care școlile urmează să fie închise vineri! Joi, 24 ianuarie, toți elevii sunt liberi ca urmare a Zilei Unirii Principatelor Române. Însă, Guvernul a decis să acorde încă o zi liberă, dar numai elevilor.

Astfel, premierul Viorica Dăncilă va semna documentul prin care școlile vor fi închise și pe 25 ianuarie, vineri. Totul, după ce numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 31. Astfel, se speră că gripa nu va afecta un număr tot mai mare de elevi.

Ministerul Sănătății evită să declare epidemie națională de gripă, deși numărul cazurilor se înmulțește continuu, iar numărul deceselor crește. Însă, Sorina Pintea i-a cerut premierului să semneze actul prin care elevii să rămână acasă și vineri, minivacanța fiind de 4 zile, cu week-end cu tot.

content-image

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii