Cozi de patru kilometri pe drumul către munte, în a doua zi de minivacanță 
Aglomerație pe Valea Prahovei. Se circulă bară la bară
Ultima Ora Social

Alertă. Valea Prahovei este blocată. Se circulă bară la bară pe DN1

Se circulă bară la bară pe DN1. Traficul se desfășoară cu dificultate pe sensul de mers spre Brașov. așa cum, de altfel, se întâmplă mai de fiecare dată. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la acestă oră, traficul rutier s-a intensificat pe DN1 Ploieşti – Braşov, pe sensul de urcare către zona montană.

Astfel, în zona localităţii Comarnic, judeţul Prahova, pe sensul către Braşov, se circulă în coloană între kilometrii 101+500 metri şi 106, valori în creştere fiind înregistrate şi pe raza stațiunii Bușteni, în ambele sensuri. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante.

Printre aceste manevre se regăsesc depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă. Venirea toamnei i-a făcut pe români să își dorească o escapadă la munte. Cum autostrada este încă un vis, DN 1 s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru cei prezenți în trafic.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.