ALERTĂ! Un meci de baseball întrerupt după focuri de armă în afara stadionului! 4 persoane împușcate! O fetiță de 6 ani a murit! 1
Jul 17, 2021; Washington, District of Columbia, USA; Fans take cover in the San Diego Padres dugout after apparent gun shots were heard during the game between the Washington Nationals and the San Diego Padres at Nationals Park. Mandatory Credit: Brad Mills-USA TODAY Sports
Externe Ultima Ora

ALERTĂ! Un meci de baseball întrerupt după focuri de armă în afara stadionului! 4 persoane împușcate! O fetiță de 6 ani a murit!

Un meci de baseball a fost întrerupt sâmbătă la Washington după mai multe focuri de armă în exteriorul stadionului auzite de spectatori, notează AFP.

Un organizator a anunţat că meciul a fost suspendat din cauza unui „incident” în afara stadionului. Dar doi corespondenţi ai agenţiei France Presse au auzit mai mult de zece împuşcături.

Sirene ale poliţiei au fost, de asemenea, auzite, în timp ce spectatorii care asistau la acest meci între Washington Nationals şi San Diego Padres au fost rugaţi să părăsească locurile.

Un bărbat a fost împuşcat în picior şi o femeie, în spate, iar rănile nu le-au pus vieţile în pericol.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.