PNL a demarat sesizarea Comisiei de la Veneția

PNL a demarat sesizarea Comisiei de la Veneția pe OUG 7/2019, prin care au fost modificate legile justiției, precum și pe OUG 90 și OUG 92 din 2018. Acest lucru se întâmplă pentru că nu avem un Avocat al Poporului. Avem un Victor Ciorbea care este un avocat al PSD, care n-a sesizat niciun fel de ordonanță abuzivă la CCR, care a decredibilizat o instituție care, în mod normal, ar fi trebuit să apere statul de drept din România și democrația. Iar astăzi, ii cerem demisia neîntârziată ministrului Toader care a aruncat în criză tot ce înseamnă Justiţie în România. Prezenţa domniei sale în continuare la Ministerul Justiţiei aduce numai lipsă de credibilitate în sistem şi în raport cu partenerii externi. Muțumesc B1 pentru materialul video.

Publicată de Alina Gorghiu pe Vineri, 1 martie 2019
Ultima Ora Justiție

Alertă. Tudorel Toader e terminat. A fost sesizată Comisia de la Veneția. Urmează demiterea. VIDEO

PNL a demarat sesizarea Comisiei de la Veneția pe OUG 7/2019, prin care au fost modificate legile justiției, precum și pe OUG 90 și OUG 92 din 2018.

” Acest lucru se întâmplă pentru că nu avem un Avocat al Poporului. Avem un Victor Ciorbea care este un avocat al PSD, care n-a sesizat niciun fel de ordonanță abuzivă la CCR, care a decredibilizat o instituție care, în mod normal, ar fi trebuit să apere statul de drept din România și democrația.Iar astăzi, îi cerem demisia neîntârziată ministrului Toader care a aruncat în criză tot ce înseamnă Justiţie în România. Prezenţa domniei sale în continuare la Ministerul Justiţiei aduce numai lipsă de credibilitate în sistem şi în raport cu partenerii externi”, declară senatorul liberal Alina Gorghiu.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii